Distrikts vinner Fredsplakt tegnekonkurransen 2023

Distrikts vinner Fredsplakt tegnekonkurransen 2023

13.12.23 22:11 av Lars Olav Renslo

Stolt vinner av Lions Fredsplakatkonkurranse i Distriktet kommer fra Billingstad skole 20 skoler i Asker kommune var med på Lions Fredsplakatkonkurranse i år. Vinnertegningen fra skolene i sentrum ble kåret i teatersalen i oktober. Tegningen gikk videre til distriktets utvelgelse, hvor det var stor konkurranse mellom alle skolevinnerne fra Telemark, Agder og Buskerud/Asker.

Les mer
Våg å drømme i Lions Fredsplakatkonkurranse 2023

Våg å drømme i Lions Fredsplakatkonkurranse 2023

20.08.23 10:21 av Lars Olav Renslo

Lions fredsplakatkonkurranse er en internasjonal tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 14 år, og vi inviterer skolene med sine 7. klasser i hele Norge. Konkurransen arrangeres årlig på høsten. Lions Fredsplakatkonkurranse heter på engelsk "Lions Peace Poster Contest", og er et samarbeid mellom Lions Clubs International og FN. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fred, og passer fint for markeringen av FN-dagen 24. oktober.

Les mer
Fredsplakat konkurranse

Fredsplakat konkurranse

13.12.22 21:54 av Lars Olav Renslo

Vinneren av årets fredsplakat konkurranse ble kåret 13. desember og gikk til Louisa Sjo fra Nesøya. I år var 19 skoler i Asker kommune med på Lions Fredsplakatkonkurranse. Vanligvis sender sonen det bildet som vinner den lokale konkurransen, men i år valgte vi å sende vinnertegningene fra alle skolene i gamle Asker inn til distriktet.

Les mer
Fredsplakat Asker

Fredsplakat Asker

09.11.22 21:00 av Lars Olav Renslo

Stor stemning under arrangementet for Lions Fredsplakatkonkurranse I Asker I år var 19 skoler i Asker kommune med på Lions Fredsplakatkonkurranse. Det ble avholdt to arrangementer, ett i Asker syd på Midtbygda skole og ett i gamle Asker i Teatersalen. Salen var stappfull av entusiastiske medelever fra flere skoler, de viste å sette pris på arrangementet.

Les mer