Sigdal Lions starter med E-sport i kommunen

Sigdal Lions starter med E-sport i kommunen

04.12.22 11:22 av Lars Olav Renslo

Så har e – sporten kommet til Sigdal. Et nymalt og nymøblert rom på Sigdal ungdomsskole, er nå hovedkvarteret for denne nye aktiviteten som tilbys barn og ungdom i Sigdal. Rommet er topp utstyrt med 10 moderne datamaskiner med tilhørende bord, stoler, øretelefoner og mikrofoner. Dermed kan 10 stk unge spillere bruke dette fine utstyret om gangen. De som kan delta på dette er jenter og gutter i alderen fra 10 år og oppover mot 17 - 18 år.

Les mer
Fredsplakat Asker

Fredsplakat Asker

09.11.22 21:00 av Lars Olav Renslo

Stor stemning under arrangementet for Lions Fredsplakatkonkurranse I Asker I år var 19 skoler i Asker kommune med på Lions Fredsplakatkonkurranse. Det ble avholdt to arrangementer, ett i Asker syd på Midtbygda skole og ett i gamle Asker i Teatersalen. Salen var stappfull av entusiastiske medelever fra flere skoler, de viste å sette pris på arrangementet.

Les mer
Kreftforeningens "STAFETT FOR LIVET"

Kreftforeningens "STAFETT FOR LIVET"

06.09.22 22:25 av Lars Olav Renslo

Vi oppfordrer alle som kan å delta på Arrangementet. Ta med familie, venner alle kjente. Møt opp i Lionsteltet. Velkommen til Stafett for livet 2022. I et helt døgn går eller løper vi til støtte for alle kreftrammede rundt i landet. Stafetten symboliserer kampen en kreftpasient går igjennom og visualiserer at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Les mer
Distriktsmøte 2022, 22- - 24 April

Distriktsmøte 2022, 22- - 24 April

14.02.22 13:16 av Asbjørn Larsen

Velkommen til distriktsmøte i 104D, 22-24 April på Quality Hotel Grand Kongsberg. Møte vil foregå på Magazinet vegg i vegg med hotellet. Her vil også Vennetreffet på fredag være (se egen invitasjon) Ledsagerturen vil gå til Notodden og være en reise i både nå- og historisk tid med besøk i Stavkirka og på Heddal Bygdetun (se egen invitasjon) Arrangørklubb er Lions Club Notodden som ble stiftet allerede i 1960 og er en ren herre-klubb. LC Notodden er en gjeng på ca 40 medlemmer som fokuserer på det sosiale i tillegg til å hjelpe andre både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. I år er vårt medlem Christer Dubrefjord Distriktsguvernør, og vi har derfor den æren å få invitere dere til en innholdsrik helg på Kongsberg/Notodden med både faglig og sosialt påfyll. Vi håper å se dere på ett eller flere av arrangementene! Meld deg på her: https://bit.ly/3I2TOle

Les mer
Heder og ære til aktive medlemmer i Lions Club Sem

Heder og ære til aktive medlemmer i Lions Club Sem

10.10.21 19:08 av Helene Dale Steindal

Etter et langt avbrekk i medlemsmøtene i Lions Club Sem, var de fleste av klubbens medlemmer samlet til et hyggelig møte på Redningen nylig. Styret hadde lagt opp til et velkomstmøte med et snev av jubileumsfeiring i og med at klubben fylte 50 år i april 2020. Det planlagte 50-års jubileet i 2020 hvor vi ønsket å invitere byens befolkning til gratiskonsert på Hotel Klubben, måtte naturligvis avlyses på grunn av Covid19. Høydepunktet på møtet ble utdeling av Lions sin høyeste utmerkelse – Melvin Jones Fellow Award – som gikk til tre av klubbens medlemmer for iherdig innsats for Lions gjennom mange år.

Les mer