Stafett for livet 2023

Stafett for livet 2023

09.09.23 11:09 av Lars Olav Renslo

Vi går for kreftsaken ! Velkommen til Stafett for livet Sandefjord! 9.- 10. september 2023 i Badeparken skal vi igjen vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn. Meld deg på allerede nå, enten du vil stille med eget lag, være lag eller deltaker eller fighter. https://kreftforeningen.no/stafettforlivet/tilbud/kreftforeningens-stafett-for-livet-sandefjord/

Les mer
Lionskonferansen 2023

Lionskonferansen 2023

07.09.23 22:00 av Lars Olav Renslo

NB! NY PÅMELDINGSFRIST 8. OKTOBER! Lionskonferansen feirer 15 års jubileum, et «kick off» for nye og gamle Lions. Konferansen skal bidra til å skape engasjement og glede, erfaringsutveksling og samvær. I år er det vektlagt medlemsverving/pleie, hvordan fremstå som «ett Lions». Forebyggende program Mitt Valg med muligheter og utfordringer. 3 flotte foredrag ved: Kadafi Zaman, Abida Raja, Filosof Henrik Syse.

Les mer
Game Norge og Lions Norge inngår samarbeid

Game Norge og Lions Norge inngår samarbeid

29.08.23 22:49 av Lars Olav Renslo

Drømmen om det første norske GAME Streethouse i Arendal rykker stadig nærmere en realitet. I Arendal har et sterkt lag bestående av kommunen, næringsliv, fagmiljøer og frivillige organisasjoner samlet seg om å gi ungdommen et skikkelig løft. Lions Norge har også meldt seg på for å realisere Norges kanskje kuleste fritidskonsept, GAME Streethouse Arendal.

Les mer
Våg å drømme i Lions Fredsplakatkonkurranse 2023

Våg å drømme i Lions Fredsplakatkonkurranse 2023

20.08.23 10:21 av Lars Olav Renslo

Lions fredsplakatkonkurranse er en internasjonal tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 14 år, og vi inviterer skolene med sine 7. klasser i hele Norge. Konkurransen arrangeres årlig på høsten. Lions Fredsplakatkonkurranse heter på engelsk "Lions Peace Poster Contest", og er et samarbeid mellom Lions Clubs International og FN. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fred, og passer fint for markeringen av FN-dagen 24. oktober.

Les mer
Ta sjansen i fjor`n

Ta sjansen i fjor`n

18.06.23 17:22 av Lars Olav Renslo

TA SJANSEN I FJOR’N Ta sjansen er et kjent konsept for alle som fulgte sommersendingene fra Holmenkollen på 1980- og 90-tallet. Med hjemmelagde farkoster av ulik art og kvalitet setter deltakerne utfor en rampe, ender opp i vannet og skal komme seg raskest mulig frem til en stolpe for å ringe i bjella. Nå kommer Ta sjansen til Sandefjord, og vi inviterer både bedrifter, foreninger og privatpersoner til å finne frem kreativiteten. Alle deltakerne både designer og lager sine egne farkoster til konkurransen.

Les mer
Aggregater til Ukraina

Aggregater til Ukraina

29.12.22 15:10 av Lars Olav Renslo

Sendte av sted 40 aggregater og 20 vedovner, og nå vil de ha brukte motorsager også. Initiativet til Reggestad har spredd seg til store deler av Sør-Norge. I starten av januar vil en tungbil igjen sette kurs mot Ukraina. Denne gang med minst 70 aggregater, 35 vedovner og 4000 ullsåler. Det siste kommer vi tilbake til.

Les mer
Lions Club Tvedestrand delte ut julekasser

Lions Club Tvedestrand delte ut julekasser

26.12.22 19:12 av Lars Olav Renslo

Lions Club Tvedestrand har delt ut julekasser gjennom NAV. I tradisjon tro, over 15 år, har Lions Club Tvedestrand delt ut julemat til noen som har behov for det. Dette er et samarbeid med NAV Tvedestrand som finner brukerne. Det er mange som får; barnefamilier, unge, gamle, enslige, flyktninger. I år har vi fått laget 30 kasser med mat, med en verdi på 1000,- pr. kasse. Det er Rema v/Mattis Nilsen som har fått pakket dette.

Les mer
Fredsplakat konkurranse

Fredsplakat konkurranse

13.12.22 21:54 av Lars Olav Renslo

Vinneren av årets fredsplakat konkurranse ble kåret 13. desember og gikk til Louisa Sjo fra Nesøya. I år var 19 skoler i Asker kommune med på Lions Fredsplakatkonkurranse. Vanligvis sender sonen det bildet som vinner den lokale konkurransen, men i år valgte vi å sende vinnertegningene fra alle skolene i gamle Asker inn til distriktet.

Les mer
Sigdal Lions starter med E-sport i kommunen

Sigdal Lions starter med E-sport i kommunen

04.12.22 11:22 av Lars Olav Renslo

Så har e – sporten kommet til Sigdal. Et nymalt og nymøblert rom på Sigdal ungdomsskole, er nå hovedkvarteret for denne nye aktiviteten som tilbys barn og ungdom i Sigdal. Rommet er topp utstyrt med 10 moderne datamaskiner med tilhørende bord, stoler, øretelefoner og mikrofoner. Dermed kan 10 stk unge spillere bruke dette fine utstyret om gangen. De som kan delta på dette er jenter og gutter i alderen fra 10 år og oppover mot 17 - 18 år.

Les mer
Fredsplakat Asker

Fredsplakat Asker

09.11.22 21:00 av Lars Olav Renslo

Stor stemning under arrangementet for Lions Fredsplakatkonkurranse I Asker I år var 19 skoler i Asker kommune med på Lions Fredsplakatkonkurranse. Det ble avholdt to arrangementer, ett i Asker syd på Midtbygda skole og ett i gamle Asker i Teatersalen. Salen var stappfull av entusiastiske medelever fra flere skoler, de viste å sette pris på arrangementet.

Les mer
Kreftforeningens "STAFETT FOR LIVET"

Kreftforeningens "STAFETT FOR LIVET"

06.09.22 22:25 av Lars Olav Renslo

Vi oppfordrer alle som kan å delta på Arrangementet. Ta med familie, venner alle kjente. Møt opp i Lionsteltet. Velkommen til Stafett for livet 2022. I et helt døgn går eller løper vi til støtte for alle kreftrammede rundt i landet. Stafetten symboliserer kampen en kreftpasient går igjennom og visualiserer at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Les mer
Distriktsmøte 2022, 22- - 24 April

Distriktsmøte 2022, 22- - 24 April

14.02.22 13:16 av Asbjørn Larsen

Velkommen til distriktsmøte i 104D, 22-24 April på Quality Hotel Grand Kongsberg. Møte vil foregå på Magazinet vegg i vegg med hotellet. Her vil også Vennetreffet på fredag være (se egen invitasjon) Ledsagerturen vil gå til Notodden og være en reise i både nå- og historisk tid med besøk i Stavkirka og på Heddal Bygdetun (se egen invitasjon) Arrangørklubb er Lions Club Notodden som ble stiftet allerede i 1960 og er en ren herre-klubb. LC Notodden er en gjeng på ca 40 medlemmer som fokuserer på det sosiale i tillegg til å hjelpe andre både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. I år er vårt medlem Christer Dubrefjord Distriktsguvernør, og vi har derfor den æren å få invitere dere til en innholdsrik helg på Kongsberg/Notodden med både faglig og sosialt påfyll. Vi håper å se dere på ett eller flere av arrangementene! Meld deg på her: https://bit.ly/3I2TOle

Les mer
Heder og ære til aktive medlemmer i Lions Club Sem

Heder og ære til aktive medlemmer i Lions Club Sem

10.10.21 19:08 av Helene Dale Steindal

Etter et langt avbrekk i medlemsmøtene i Lions Club Sem, var de fleste av klubbens medlemmer samlet til et hyggelig møte på Redningen nylig. Styret hadde lagt opp til et velkomstmøte med et snev av jubileumsfeiring i og med at klubben fylte 50 år i april 2020. Det planlagte 50-års jubileet i 2020 hvor vi ønsket å invitere byens befolkning til gratiskonsert på Hotel Klubben, måtte naturligvis avlyses på grunn av Covid19. Høydepunktet på møtet ble utdeling av Lions sin høyeste utmerkelse – Melvin Jones Fellow Award – som gikk til tre av klubbens medlemmer for iherdig innsats for Lions gjennom mange år.

Les mer