Løvenytt august

Løvenytt august

Publisert av Helene Dale Steindal den 29.08.20. Oppdatert 16.10.20.

"En sommer er over" hørte jeg på radioen her forleden. En slager av Kirsti Sparboe tilbake i 1972. Ja den er i allefall på hell, men det er fortsatt flotte sommerdager å nyte fremover, selv om høsten er i anmarsj. Og når høsten kommer så starter de fleste klubbene opp igjen, forhåpentligvis med mer aktivitet enn på vårsesongen.


Løvenytt har fått inn litt stoff, men trenger å få inn mer. I dette nummeret kan du lese litt om rådsmøte i Asker, samt oppdatering av vårt distriktsprosjekt Tabitasenteret i Ogre utenfor Riga. Det er ønskelig å få datoer for arrangementer dere har som er av interesse for flere, og del gjerne litt av hva dere gjør rundt om. Ingen ting er for lite. Send inn bilder og en kort tekst til mailadresse: ln@lions.no


Frist for å komme med i bladet er den 10. i hver måned for at publisering skal skje den 15. i måneden. Jeg forsøker å få inn det som kommer etterpå, men da sklir publiseringsdatoen litt, slik som den gjorde denne gangen. 

Da ønsker jeg dere en riktig god start på et nytt Lions år, og håper jeg får inn mange klubbpresentasjoner og reportasjer til å dele med dere alle.

LovenyttAugust2020.pdf